Despre noi

Extractia granitului pentru constructii este o veche traditie in Dobroge in zona GRECI – Muntii Macinului.

Piatra cubică rămâne un capitol de istorie neîncheiat pentru România. Astfel, cade în slujba și priceperea generaților actuale și viitoare de a valorifica și integra piatra  în infrastructura modernă, de a prețui materialul natural și a-l pune în operă pentru comunitate.

EXTRANS GROUP (EXTRANS GIP;GABIONA COM & YMPROVED MANAGEMENT SOLUTIONS)este un “holding”modern si profitabil in ascensiune, fiind clasat in TOPUL NATIONAL AL FIRMELOR, având ca domenii de activitate extractie a pietrei pentru constructii, construcții civile si industriale , fabricarea betonului și transportul de marfuri.

Cariera Luncavița

Perimetrul “Valea Fagilor”din jud. Tulcea  se afla la o distanta 58 km de Tulcea si de 25 km de Galati, unde exploateaza un zacamant de granit, o roca de clasa A , ale carei caracteristici fizico-mecanice au fost efectuate de aceeasi institutie si anume INCERTRANS Bucuresti.

De ce cu noi?

Compania noastră are o vastă experiență în domeniul materialelor de construcții și construcții și oferă servicii profesionale și de calitate pentru toți clienții noștri. De ce ar trebui să alegeți Extransgip pentru proiectele dvs. de construcții? Iată câteva motive: