Transport agregate de cariera

Extransgip este o companie specializată în produse de carieră și materiale de construcție, care, în funcție de specificul proiectului, poate oferi și servicii de transport rutier de mărfuri generale în vrac cu autobasculante de 30 tone.

Aceste autobasculante sunt utilizate pentru transportul de materiale precum nisip, pietriș, pietre și alte materiale de construcții necesare pentru proiecte. Extransgip oferă servicii de transport rutier la nivel local și național, asigurând că mărfurile sunt livrate la timp și în condiții de siguranță.

Echipa de șoferi ai companiei Extransgip este bine pregătită și are experiență în transportul de mărfuri în vrac, asigurând că mărfurile sunt transportate în mod eficient și sigur. De asemenea, compania utilizează autobasculante moderne și bine întreținute, care respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Extransgip este o companie de încredere și de înaltă calitate pentru servicii de transport rutier de mărfuri generale în vrac, care oferă un transport eficient și sigur al materialelor de construcție la nivel local și național. Cu o flotă modernă de autobasculante și o echipă de șoferi bine pregătiți, Extransgip este o alegere excelentă pentru orice proiect de construcție sau de infrastructură care necesită transportul de materiale în vrac.

Alte servicii